İspanya vizesi almak için gereken evraklar ve istenen belgeler nelerdir, hakkında bilgi

Schengen ülkesi olan İspanya için seyahatinizden en az 1 ay önce vize başvurusu yapmanızda yarar vardır.

İspanya Öğrenci Vizesi

İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf

İspanya Vizesi başvuru formu

İspanya Konsolosluğuna yazılmış dilekçe

En az 6 ay geçerli olan pasaport

Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)

Uçak bileti ve Otel rezervasyonları

Eğitim masraflarını karşılayacak kişiye ait şirket bilgileri

Dil Okulu veya Üniversite Kabul Belgesi

Eğitim Belgeleri, Sertifikaları

İspanya Turistik Vize

İspanya Vizesi başvuru formu,

İspanya Konsolosluğuna yazılmış dilekçe

İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf

En az 6 ay geçerli olan pasaport

Banka Cüzdanı, varsa tapular, kredi kartı…

Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)

Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)

Çalıştığı şirketinin vergi levhası, faaliyet belgesi, imza sirküleri, ticari sicil gazetesi

SSK veya Bağ Kur Belgesi, İzin yazısı, İşyeri Çalışma Belgesi, son dört aylık maaş bordrosu

İspanya Emekli Vizesi

İspanya Vizesi başvuru formu

İspanya Konsolosluğuna yazılmış dilekçe

En az 6 ay geçerli olan pasaport

İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf

Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)

Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)

Emeklilik belgesi, Banka hesapları, varsa tapuları, kredi kartı

Sağlık karnesi

İspanya Ticari Vize

İspanya Vizesi başvuru formu

SSK veya Bağ Kur Belgesi

Ticari Amaçlı Davet Yazısı

Şirket Banka Hesap Cüzdanı

İspanya Konsolosluğa yazılmış dilekçe

En az 6 ay geçerli olan pasaport

İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf

Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)

Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)

Şirketin Vergi Levhası, İmza Sirküleri, Ticari Sicil Gazetesi, Faaliyet Belgesi

İspanya Ev Hanımı Vizesi

En az 6 ay geçerli olan pasaport

İspanya Vizesi başvuru formu,

İspanya Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe

İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf

Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)

Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)

Banka hesapları, gayrimenkul tapuları, kredi kartı

Evlilik cüzdan fotokopisi,

Eşine ait İşyeri Belgeleri

paylaş:

Yorum Yap